Vrienden van

Word “Vriend van de Seaside Big Band” 

Voor € 20,- per jaar ben je al ‘Vriend van de Seaside Big Band’.

De betrokkenheid van onze ‘Vrienden’ is groot. Bij alle activiteiten komen we onze ‘Vrienden’ tegen. Voor ons als orkest is het fijn om ons gesteund te voelen door ‘Vrienden’.

Wat kun je van ons verwachten als vriend van de Seaside Big Band

  • Eén keer in het jaar, op een woensdagavond, een repetitie bijwonen in het Cultuurhuis in Heemskerk. Hier ben je onze VIP-gast.
  • We houden je met enige regelmaat op de hoogte van allerhande ontwikkelingen en van onze optredens.
  • Wil je een optreden bijwonen maar heb je geen vervoer? Geen probleem, wij regelen dat voor je!
  • Zou je het fijn vinden om bij een optreden op de voorste rij te zitten? Licht ons in en we houden een plekje voor je vrij.

Over ‘Vrienden van..’

De ‘Vrienden van’ hebben als doel de muzikale uitvoeringen door de Seaside Big Band te ondersteunen in de vorm van een financiële bijdrage aan de kosten van onze activiteiten. De dirigent en de leden van de Big Band streven, naast het spelplezier, ook een behoorlijke mate van kwaliteit na. Hiervoor repeteren we regelmatig en verzorgen we uitvoeringen onder professionele begeleiding. Dat dit kosten met zich meebrengt spreekt voor zichzelf.

Aanmelden

Om lid te worden van ‘Vrienden van’ hoef je alleen je naam en je mobiele nummer aan ons door te geven. Dit doe je door :

  • een bericht te sturen naar Deborah Ganzinga-Jurg, 06 1814 1399, òf
  • een mailtje te sturen naar info@seasidebigband.nl

Voor dit het lidmaatschap sturen wij jaarlijks een Tikkie, tot wederopzegging (een appje/mailtje is genoeg). Na betaling ben je 1 muziekseizoen lid van ‘Vrienden van’.
Het muziekseizoen loopt van augustus tot juli.